Barion Pixel

Pulltex -Monza Complete, boros szett

22 400 Ft

Leírás

Pulltex -Monza Complete, boros szett

Tartalmazza:

  • Dugóhúzó: A ClickCut dugóhúzó elnyerte az első díjat a francia Gevrey-Chambertin dugóhúzóversenyen. A visszahúzható dupla emelőkar lehetővé teszi, hogy az ember két lépésben könnyedén kihúzza a dugót, anélkül hogy eltörné vagy kárt tenne benne, és teljesen függőlegesen.
  • Bormentő: Az oxigén érintkezése a borral könnyen oxidálja a bort, miután kinyitottuk a palackot. Néhány óra múlva a bor tönkremegy. A bormentő eltávolítja a levegőt a palackból, és több napig megőrzi a bort, majd dugóként is használható.
  • Digitális hőmérő: Mindennapos használatra tervezték. A hőmérő aktiválásához nyomja meg a középen elhelyezett hőmérséklet-érzékelőt. A hőmérő kikapcsolásához egyszerűen távolítsa el a palackról. Ovális alakja (tartó) tökéletes teljesítményt nyújt mindenféle palackban.
  • Hűtőzsák: A hűtőzsákokat arra használhatjuk, hogy lehűtsük a bort, mielőtt felszolgálnánk, vagy az étkezés során az ideális hőmérsékleten tartsuk. A hűtő fagyasztójában tároljuk, hogy szükség esetén készen álljon. Az új Pulltex hűtőtáskák ötvözik a Pulltex szokásos hűtőinek hatékonyságát és az új esztétikai trendeket. Erősen ellenálló szövettel van bevonva, amely elegáns és divatos megjelenést kölcsönöz neki, míg a hűtő belseje fekete nylon anyaggal van bevonva. A hűtőben “hűtőgél” és szigetelő anyag található, amely megakadályozza a hő terjedését a táskán kívülre. A táskát biztonsági kötéllel zárják, amelynek két funkciója van: megakadályozza a palackot és a hideget is, hogy kijusson a táskából.
  • PVC lemez: Ez a PVC lemez megakadályozza, hogy cseppek leessenek az asztalra bor felszolgálása közben. Az újításos kialakításának köszönhetően nem csúszik bele a palackba.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulltex -Monza Complete, boros szett” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

KOSARAM

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping